Dag retreat Yoga en SUPDeze dag is een unieke mix van ontspanning, inspanning en zelfbewustwording. Op en om een idyllisch eiland in de Reeuwijkse Plas vindt deze bijzondere dag plaats. Omgeven door groen, met prachtige vergezichten kun je een stapje terug doen uit je drukke bestaan. Het is een dag om te ontladen en weer op te laden.
We reizen deze dag van je hoofd, naar je lijf en je hart. De yoga beoefening zorgt voor gronding, de dagelijkse beslommeringen even los te laten. Dit zorgt voor balans die goed van pas komt als we op ons SUP board stappen. Het weer zal bepalen welke route we afleggen. Omringt door de prachtige natuur word je stil van binnen en kun je je zintuigen verblijden met al het moois. In een rustig tempo verkennen we de omgeving. Als we weer terugkomen bij het eiland is er tijd om na te praten of een stil plekje te zoeken om na te genieten.

De lunch, tussendoortjes en sapjes worden deze dag verzorgt door Miss Nice Banana. Met veel liefde is het eten bereid. Het eten en drinken is plantaardig en puur en zal je zintuigen prikkelen.


Hoe ziet de dag eruit

10.30-11.00 aankomst op het eiland waar koffie of thee met wat lekkers op je wacht
11.00-12.30 yoga
13.00-14.00 lunch
14.00-16.00 SUP (de duur is weersafhankelijk)
16.00-16.30 nagenieten met koffie of thee en wat lekkers


Wanneer

Zondag 15 augustus


Jouw investering in jezelf

€ 150,- dit is inclusief SUP materialen, lunch, tussendoortjes, sap, koffie en thee.

Geef je je samen met iemand op dan krijg je € 10,- korting en betaal je € 280,- voor twee personen. Dit kan niet achteraf verrekend worden.

Aanmelden

Wil je op een andere dag met je eigen groep neem dan contact op.-bij storm, onweer en/of harde regen vervalt de activiteit en kan deze in overleg naar een latere datum verschoven worden, is dit niet mogelijk dan krijg je je geld terug. Dit is tevens de enige reden voor geldteruggave.
-als het even kan kom op de fiets, het eiland is in een natuurgebied en de wegen zijn smal en de parkeerplaatsen beperkt. Kom je van ver, laat mij dit weten zodat ik kan bijhouden hoeveel parkeerplaatsen er nog vrij zijn.
-op het eiland is het back to basics. Er is geen toilet, maar plassen in de bosjes mag altijd ;-)
-je waardevolle spullen kun je veilig achterlaten op het eiland.
-neem een setje droge kleding mee voor het geval je in het water valt. Je kunt je privé omkleden op het eiland.
-neem je eigen yogamat mee, heb je die niet laat mij dit weten.