Je kunt deze lente en zomer aan diverse activiteiten op of vanaf het eiland in de Reeuwijkse Plas deelhemen. Het eiland is een unieke plek in het Groene hart, een oase van rust. Je wordt opgehaald met een charmant pontje en als je geluk hebt word je begroet door eenden, waterhoentjes of zelfs fazanten. Het eiland nodigt uit om te genieten van de prachtige vergezichten en even rond te dwalen. Je neemt letterlijk even een uitstapje, weg van je drukke bestaan.Wekelijkse activiteiten

SUP&YOGA

Na een korte instructie gaan we het water op. Het begint met het vinden van evenwicht, en langzaam maar zeker bouwen we het op totdat je op je gemak over de plas peddelt
.
Op een rustige plek, buiten het vaarwater, doen we een reeks yoga-oefeningen, die geschikt zijn voor op het SUP-board. We sluiten ook hier af met Savasana, de houding die diepe ontspanning in lichaam en geest brengt. Zie jij jezelf daar al liggen - compleet ontspannen, op rustig kabbelend water?

Wanneer

Woensdag     19.30-20.30
Zaterdag           9.00-10.00

Kosten

5-rittenkaart     € 90,-
Losse les               € 20,-

Lees hier meer informatie en algemene voorwaarden.SUP&FITNESS

Ben jij niet vies van een uitdaging en houdt je van een goede work-out? Dan is deze les voor jou! Buikspieroefeningen, SUP interval training, burpees en planken zijn onderdelen van de les. Je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt; de oefening worden in gradaties uitgelegd en zo kies jij het niveau dat bij je past. Je hebt geen SUP ervaring nodig.

Wanneer

Zaterdag        10.15-11.15

Kosten

5-rittenkaart     € 90,-
Losse les               € 20,-

Lees hier meer informatie en algemene voorwaarden.ZWEMMEN

Nu dat we met een groepje enthousiastelingen de hele winter door in de plas hebben gezwommen, gaan we ook in de zomer door. We zwemmen vanaf het eiland naar de overkant, daar is een steiger om even uit te rusten om daarna weer terug te zwemmen. Dit is een kleine 2 kilometer. Uiteraard hoef je niet helemaal naar de overkant. Na het zwemmen is er koffie of thee en een moment om na te genieten.

Wanneer

Zondag           10.00 – 11.00 (de eindtijd kan verschillen)

Kosten

5-rittenkaart     € 40,-
Losse keer           € 10,-Overige activiteiten

SUP&MEDITATIE BIJ ZONSOPGANG

Het is nog donker en helemaal stil als je bij het eiland arriveert. De lucht kleurt al een beetje rood/oranje, de belofte van een nieuwe dag. Na een korte instructie op het eiland gaan we het water op. In stilte genietend suppen we naar een rustige plek waar we de boards verankeren. Je zit op je board met je gezicht naar de opkomende zon. Je voelt de rust op je neerdalen en je neemt de begeleide meditatie in je op. Daarna is het stil en voel je je alleen met de natuur, je blik wordt getrokken naar de magie van alle kleuren van de lucht, de vogels die ontwaken en het deinen van het water. Na de meditatie suppen we rustig terug naar het eiland waar een heerlijk vegan ontbijt op je staat te wachten. Zoek een plekje op het eiland en geniet nog lekker even na.

Zaterdag

26 juni                  5.00 – 7.00
31 juli                    5.30 – 7.30
28 augustus      6.15 – 8.15

Zondag

18 juli                   5.15 – 7.15
8 augustus        5.45 – 7.45

Kosten € 45,-

Lees hier meer informatie en algemene voorwaarden.Overige mogelijkheden

SUP VERHUUR

Wanneer

10.00 – 13.00 of 13.30 – 16.30

Kosten

3 uur € 30,-
Hele dag € 42,50

Wat zelf mee te nemen?

Drinken/water en wat te eten voor onderweg. Zonnebrand, zonnebril, pet, telefoon, droge set kleding en handdoek. Je gaat bewegen, dus zorg voor makkelijk zittende (sneldrogende) kleding.


Privé SUP tours, een teamuitje, een vriendinnen trip, privé les, het is allemaal mogelijk.

Neem contact op voor een ervaring op maat.