SUP & YOGA DAG-RETREAT OP DE REEUWIJKSE PLASSEN


Je hoeft niet ver te reizen om van de rust en schoonheid van de natuur te genieten. De Reeuwijkse Plassen liggen in de achtertuin van Gouda.
Het uitgestrekte plassengebied is prachtig vanaf het water. In samenwerking met Janneke Smits van Jaba SUP organiseer ik een dag-retreat.
Deze dag trek je je terug uit je drukke leven, laat je je to do lijstjes en verantwoordelijkheden even voor wat ze zijn. We gaan suppen op de mooie plassen met als
bestemming een privé-eilandje.

Hoe ziet de dag eruit
Om 10.00 verzamelen we en beginnen met koffie of thee met een vegan snack. Hierna krijg je een instructie voor het suppen, je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben.
Vervolgens gaan we het water op en paddelen we rustig richting het privé-eilandje. De tijdsduur is afhankelijk van het weer en de groep.
Eénmaal bij het eilandje aangekomen drinken we eerst wat en is er voor de liefhebber een snack. Dan rollen we de yogamat uit om een complementaire sessie te
doen. De yogales wordt zo gegeven dat zowel een beginner als een gevorderde yoga beoefenaar voldoening haalt uit de les.
Na deze bezigheden is het tijd voor de vegan lunch (geef bij het aanmelden aan of je allergieën hebt). Na het eten is er nog ruim de tijd voor recreëren: je kunt
zwemmen, nog een stukje suppen met begeleiding, sup yoga proberen of lekker loungen op het eilandje.
Aan het einde van de middag suppen we weer terug. We arriveren tussen 17.00 en 18.00 weer op plaats van bestemming.

Wat is er inbegrepen
-sup benodigdheden en instructie
-yogales
-koffie, thee, juice, snacks en lunch

Wanneer:
zaterdag 29 juni
vrijdag 12 juli
vrijdag 23 augustus
Kosten: € 150,-*
Als je inschrijft met 2 personen krijg je € 50,- euro korting


*Bij slecht weer moeten wij de dag annuleren en krijg je uiteraard je geld terug.