Een workshop waarin je de beginselen van journallen en mindmappen leert.

Het is één van de fundamenten geweest van mijn meest inspirerende en creatieve projecten, waaronder het oprichten van de Soul Search Foundation, het starten van mijn bedrijven Houvast na kanker en Yogareis.

Het geeft mij dagelijks inzicht in hoe ik mij voel en waar ik behoefte aan heb. Een moment van mindfulness. Dit i.p.v. geleefd worden door de buitenwereld. Het geeft mij houvast en helderheid.

In deze workshop verkennen we de fundamenten van journallen en mindmappen voor het leiden van ons meest authentieke en doelgerichte leven.

Maak verbinding met je innerlijke wijsheid d.m.v. dit ritueel.

“Our other core need is authenticity. Definitions vary, but here’s one that I think applies best to this discussion: the quality of being true to oneself, and the capacity to shape one’s own life from a deep knowledge of that self.”
― Gabor Maté

De workshop bestaat uit twee delen; een bijeenkomst waarin ik je uitleg wat journallen en mindmappen is, dan gaan we aan de slag met oefeningen, zodat je het fundament van journallen en mindmappen onder de knie krijgt, de weken hierna ga je zelf aan de gang met het geleerde. Na twee weken volgt er een terug kom moment waarin ik je begeleid met journallen en mindmappen en er vragen gesteld of ervaringen gedeeld kunnen worden. Deze momenten zullen online zijn. Mocht je verhinderd zijn of wil je het nog eens nakijken dan kun je daarvoor de opnames gebruiken.

Daarnaast krijg je toegang tot 5 opnames met meditaties/ademhalingsoefeningen die je helpen om te mindmappen en te journallen, deze kun je vaker gebruiken en rouleren. 


Wat je krijgt:

💫 workshop beginselen journallen en mindmappen
💫 5 opnames met meditaties en ademhalingsoefeningen
💫 terugkom moment om vragen te stellen en ervaringen te delen

Je leert jezelf een gewoonte aan die je zoveel gaat geven, die je overal kunt doen en kost alleen jouw tijd, inzet, pen en papier.

Deze workshop is bedoeld om je te ondersteunen bij het creëren van jouw journallen/mindmappen-ritueel.


Wanneer:   workshop dinsdag 19 maart van 19.30 tot 21.00

                         terugkom moment dinsdag 26 maart van 19.30 tot 20.30

Kosten:        € 75,-

Aanmeldformulier journallen en mindmappen
06 30 84 97 81