Wekelijkse activiteiten

Je kunt deze lente en zomer aan diverse activiteiten op of vanaf het eiland in de Reeuwijkse Plas deelhemen. Het eiland is een unieke plek in het Groene hart, een oase van rust. Je wordt opgehaald met een charmant pontje en als je geluk hebt word je begroet door eenden, waterhoentjes of zelfs fazanten. Het eiland nodigt uit om te genieten van de prachtige vergezichten en even rond te dwalen. Je neemt letterlijk even een uitstapje, weg van je drukke bestaan.

SUP & Yoga

Na een korte instructie gaan we het water op. Het begint met het vinden van evenwicht, en langzaam maar zeker bouwen we het op totdat je op je gemak over de plas peddelt.

Op een rustige plek, buiten het vaarwater, doen we een reeks yoga-oefeningen die geschikt zijn voor op het SUP-board. We sluiten ook hier af met Savasana, de houding die diepe ontspanning in lichaam en geest brengt. Zie jij jezelf daar al liggen – compleet ontspannen, op rustig kabbelend water?

Wanneer*

*vanaf 15 juni t/m augustus 2022

Kosten

Lees hier de algemene voorwaarden.

Overige activiteiten

SUP Clinic

Leer de basisvaardigheden van het suppen!

De techniek van het peddelen, je houding, positionering en balans zijn de onderdelen die aan bod komen. We starten met oefeningen op het eiland; hoe span je de juiste spieren aan en hoe pas je dit toe tijdens het suppen. Deze clinic zorgt ervoor dat je blessures voorkomt en meer ontspannen kunt genieten op het water. Na het oefenen gaan we nog een SUP tour maken om de geleerde technieken te gebruiken.

Data in 2022

Kosten

€50,-, inclusief materiaal.

Lees hier de algemene voorwaarden.

Sup & Meditatie bij zonsopgang

Het is nog donker en helemaal stil als je bij het eiland arriveert. De lucht kleurt al een beetje rood/oranje, de belofte van een nieuwe dag. Na een korte instructie op het eiland gaan we het water op. In stilte genietend suppen we naar een rustige plek waar we de boards verankeren. Je zit op je board met je gezicht naar de opkomende zon. Je voelt de rust op je neerdalen en je neemt de begeleide meditatie in je op.

Daarna is het stil en voel je je alleen met de natuur, je blik wordt getrokken naar de magie van alle kleuren van de lucht, de vogels die ontwaken en het deinen van het water. Na de meditatie suppen we rustig terug naar het eiland waar een heerlijk vegan ontbijt op je staat te wachten. Zoek een plekje op het eiland en geniet nog lekker even na.

Data in 2022

*Bij slecht weer op de eerste datum wordt de activiteit verplaatst naar de reservedatum. Het is dus de bedoeling dat je beide data vrijhoudt in je agenda.

Kosten

€ 50,-

Lees hier de algemene voorwaarden.

Overige mogelijkheden

Privé SUP activiteiten

Een teamuitje, een vriendinnen trip, privé les, het is allemaal mogelijk. Alle bovengenoemde activiteiten of een combinatie daarvan kunnen ook geboekt worden met een eigen groep, minimum van 6 personen.

SUP verhuur

Kijk op de website van JABA Sup voor meer informatie.

Bel Yogatrix Gouda op: 0630849781