Yoga en tekenen

Buiten in de natuur op een eilandje in de Reeuwijkse plassen

Uit je hoofd, in je lijf. Door middel van yoga je zintuigen prikkelen om intenser te kunnen waarnemen. Wat je beleeft en ervaart vindt daarna zijn weg op jouw papier.

We ontvangen je op een eilandje dat omringd is door een stille plas. Er is weids uitzicht vanaf de steiger en er is een meer besloten deel met bomen, riet en struiken. Het is een bijzondere plek die tot de verbeelding spreekt.

Op die mooie plek beginnen we met een uur yoga door Trix, waarbij de focus ligt op de zintuigen. Daarna is er een kleine pauze met thee of koffie en wat vegan lekkers. Aansluitend ga je met Mieke met krijtjes op papier aan de slag, waarbij jouw natuurbeleving voorop staat. Realisme of ‘de werkelijkheid’ doen er minder toe.

Je hoef geen kei in yoga te zijn en tekenervaring is niet noodzakelijk.

Datum en tijd

Zondagmiddag 6 oktober van 14:00 tot 17:00 uur. Inloop vanaf 13:30 uur.

Locatie

Een stil eilandje in de Reeuwijkse plassen.

Wat kost het?

Voor deze middag met een yogales en een tekenworkshop betaal je € 45,= Volg je yogales bij Trix of workshops bij Mieke? Dan krijg je €5,= korting.

Praktisch

Neem je eigen yogamat mee. Heb je er geen? Laat het ons weten, dan mag je er een van ons lenen. Tekenmateriaal en papier is aanwezig. Eigen materiaal meenemen mag natuurlijk ook.

Het is het handigst als je met de fiets komt. Lukt dat niet, laat ons dat dan even weten in verband met beperkte parkeergelegenheid. Trek kleding aan waarin je goed kan bewegen. Tip: kleed je in laagjes, zodat te warm of te fris makkelijk op te lossen is.

Enneh…op dat dat mooie eilandje is het wel back to basics. Er is geen toilet, maar plassen in de bosjes mag altijd 😉

Tijdens de workshops worden er foto’s gemaakt voor gebruik op social media. Laat het ons weten als je hier bezwaar tegen hebt.

Aanmelden

Je kunt ons mailen, bellen en appen via info@yogatrix.nl (06 30849781) of mieke@miekedehaan.nl (06 24512798)

Wacht niet te lang, de plekken zijn beperkt.

Bio Mieke

Mieke de Haan is beeldend kunstenaar, illustrator en inspirator.


Ze geeft workshops in haar sfeervolle atelier in de binnenstad van Gouda. En buiten dus 😉 Ze gelooft in de kracht van het DOEN en is er van overtuigd dat het proces belangrijker is dan het eindresultaat. Het gaat haar niet om mooie tekeningen maar om het beleven van vrijheid tijdens het maken ervan.

Bio Trix

Trix Marinusse is Yoga-en Pilates docente. Zij geeft sinds 2004 les; reguliere lessen en workshops.


Zij vindt heerlijk om te suppen op de Reeuwijkse Plassen en heeft ook zo het pareltje ontdekt waar de workshop zal plaatsvinden. Trix haar lessen zijn sprankelend en haar doel is om je eigen potentie te ontdekken en met een grote glimlach na de les je mat weer oprolt.

Bel Yogatrix Gouda op: 0630849781