Yoga retreat in Portugal

Van 27 september t/m 3 oktober 2022

Spectaculaire landschappen, helder blauwe zee, 200 dagen per jaar zon;
Portugal is de ideale bestemming voor jouw YogaRetreat

Dit retreat is voor jou als:

Wat houdt het allemaal in?

Een 7-daags retreat (27 september t/m 3 oktober 2022) om te vertragen en op te laden. Een week waarin je de verbinding voelt met de natuur en een liefdevolle groep gelijkgestemden. Het retreat is jouw ideale zelfzorgcadeau, je mag jezelf de hele week op nummer 1 zetten.

We beginnen de dag met een lichte snack en een lekkere kop koffie of thee, waarna we op het buitendek met een verbijsterend mooi uitzicht yoga beoefenen.

Yoga

Trix begeleidt je door diverse yogahoudingen* om lichaam en geest wakker te maken. Je verankert je aandacht in je lijf door middel van je ademhaling. Vanuit de kracht die in jou zit zal je jezelf verwonderen over de mogelijkheden van je lichaam en geest.

Yvonne geeft aan het einde van de middag Yin Yoga, dit is een langzame vorm van yoga met alle aandacht voor je ademhaling, de uitlijning en ontspanning. Laat je meenemen in een sfeer vol mildheid en compassie en ervaar innerlijke rust. Een ideale afsluiting van de dag.

*yoga ervaring is niet nodig.

Klankbad

Door middel van klankschalen kom je in een meditatieve sfeer. Je lichaam en geest ontspannen door de vibraties die de klankschalen voortbrengen. Het klankbad is een zachte ervaring met een intens diepe werking.

Naast de activiteiten is er voldoende ruimte om bij het zwembad te ontspannen, in een hangmat te dutten of te dagdromen in de tuin.

In de omgeving kun je prachtige hikes maken, van een dagje strand genieten, kajakken langs de kliffen en de grotten ontdekken of breng een bezoekje aan de historische stad Silves.

Maaltijden

De vegetarische maaltijden worden met liefdevolle aandacht door Claire bereid. Claire gebruikt zoveel mogelijk lokale producten en is een ster in het creëren van gerechten die een smaakexplosie veroorzaken in je mond. Het enige wat jij hoeft te doen, is aan te schuiven en te genieten!

Locatie

Rose Mountain Retreat Center bevindt zich in de Algarve, midden in de natuur, op 48 hectare ecologisch gebied boven op een berg. De tropische tuin heeft vele stilteplekken waar je je kunt terugtrekken, een ecologische vijver en een zoutwaterzwembad met mooie vergezichten over de zuidkust van de Algarve. De accommodatie biedt, naast diverse slaapkamers met eigen badkamers, ook twee Tiny Houses en twee tweepersoons tipi’s met een magnifiek uitzicht!

Jouw investering

Tarief*
Ruim slaapvertrek 7 personen. Badkamer wordt gedeeld met je kamergenoten.€ 995,-
2 à 3-persoonskamer. Eigen badkamer.€ 1500,-
1-persoonskamer. Eigen badkamer.€ 1750,-
2-persoons tipi met gedeelde badkamer (je deelt de badkamer met de gasten van de tweede tipi)
1-persoons tipi met gedeelde badkamer
€ 1250,-
€ 1500,-
Tiny house voor 2 personen. 2 slaapkamers, 1 badkamer.uitverkocht!
Tiny house voor 1 persoon. Eigen badkamer.uitverkocht!
*De prijzen zijn p.p. en inclusief 21% btw. Trix en Yvonne dragen de SOUL SEARCH FOUNDATION een warm hart toe en doneren daarom 10% van de winst aan deze stichting.

Inclusief

Exclusief

Optioneel

De yogadocenten en gastvrouwen

Trix (rechts op de foto) is een oude rot in het vak en geeft al 18 jaar yoga- en Pilates les. Haar passie voor anatomie en therapie en ruime ervaring zorgt ervoor dat je in goede handen bent. Naast yoga- en pilatesdocent is zij ook mobiliteitstrainer. Haar lesgeven heeft als doel om de kwaliteit van leven te verbeteren, mentaal en lichamelijk sterker te worden en je lichaamsbewustzijn verhogen. Je verlaat met lichtere tred haar lessen.

Yvonne (links op de foto) is een yogadocent met een missie: rust vinden in de stressvolle wereld waarin we leven. Zachtheid, ontspanning en naar binnen keren zijn de pijlers van haar lessen. Yvonne weet als geen ander een sfeer te creëren die uitnodigt om met aandacht naar je lichaam te luisteren, spierspanning te verminderen en stilte in je hoofd te ervaren. Een ideale les om de dag af te sluiten en de indrukken te laten bezinken.

Trix en Yvonne zijn de ideale yogacocktail voor jouw reis naar jezelf: kracht & ontspanning, yang & yin, openen en naar binnen keren. Dit yogateam begeleidt jou tijdens jouw weldadige zelfzorgcadeau.

We kijken er naar uit jou te ontmoeten

Kom zoals je bent, het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe je leven er uit ziet, of je ervaring hebt met yoga of niet. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten; we creëren voor jou de veilige plek waarin je thuiskomt bij jezelf.

Aanmelden

Nadat je het formulier hebt ingevuld, zullen wij contact met je opnemen.

Algemene voorwaarden

Bij deze YogaReis gelden onze algemene voorwaarden.

Vragen?

Neem bij vragen contact op. Of bel Trix op 06 308 497 81.

Bel Yogatrix Gouda op: 0630849781