Hoe kom ik de overgang door

Dinsdag 13 februari, 19.30 – 20.30

Opvliegers, mood swings en slecht slapen zijn slechts enkele van de uitdagingen waarmee veel vrouwen te maken krijgen. Benieuwd naar wat de overgang precies inhoudt, welke veranderingen er plaatsvinden in je lichaam en hoe dit je dagelijks leven kan beïnvloeden?

Tijdens dit webinar neem ik je mee op een reis door de fases van de overgang en bespreken we in detail de verschillende klachten die vrouwen kunnen ervaren. Ik zal niet alleen de biologische aspecten uitleggen, maar ook ingaan op de emotionele en mentale impact van deze levensfase.

Ontvang waardevolle tips en handvaten om beter om te gaan met de uitdagingen die de overgang met zich meebrengt. Of je nu zelf door deze fase gaat of iemand in je omgeving wilt ondersteunen, dit webinar biedt inzichten die je helpen de overgang beter te begrijpen en positief te benaderen.

Schrijf je in voor het webinar

Je ontvangt een week voor het webinar een link voor deelname. Het webinar word opgenomen en ontvang je automatisch als je ingeschreven bent. De opname kun je een week terugkijken.

Webinar Aanmelding

06 30 84 97 81